You are logged in as an admin user. This page is cached for performance until Wed, 18 May 2022 07:11:53 GMT. Preview latest contents by clicking Refresh.
Logout

Sunday 27 June, 2021

Time Zone: (GMT-05:00) Eastern Time (US & Canada)
11:00 AM
11:00 AM
Current Concepts II
1 hour 30 minutes, 11:00 AM - 12:30 PM

Sunir Garg (Keynote speaker)

Micah Luong (Moderator)

Danah H. Albreiki (Moderator)

Clara C. Chan (Moderator)

Vivian Yin, (Moderator)

Lisa Gould (Moderator)

Robert Gizicki (Moderator)

Fiona Rowe, Keynote Speaker (Keynote speaker)

Vivek Patel, Keynote Speaker (Keynote speaker)

Rohit Shetty, Keynote Speaker (Keynote speaker)

Francis Price, Keynote Speaker (Keynote speaker)

S. Grace Prakalapakorn, Keynote Speaker (Keynote speaker)

Michael Coote, Keynote Speaker (Keynote speaker)

Leon Herndon, Keynote Speaker (Keynote speaker)

Sophie Bakri, Keynote Speaker (Keynote speaker)

Mona Harissi-Dagher (Moderator)

12:30 PM
12:30 PM
Virtual Exhibition Hall
30 minutes, 12:30 PM - 1:00 PM
1:00 PM
1:00 PM
Glaucoma 2021: Back to the Future
1 hour 30 minutes, 1:00 PM - 2:30 PM

Delan Jinapriya (Speaker)

Kaisra Esmail (Speaker)

Georges Durr (Speaker)

Priya Gupta (Speaker)

Iqbal (Ike) Ahmed (Moderator)

2:30 PM
2:30 PM
Virtual Exhibition Hall
45 minutes, 2:30 PM - 3:15 PM
3:15 PM
3:15 PM

STC | CTC

Marie-Josée Aubin, CAPHGO Planning Committee (Speaker)

Vivian Yin, (Speaker)

S. Grace Prakalapakorn, Keynote Speaker (Speaker)

Gareth Mercer (Speaker)

Karim Damji (Speaker)

Hot Topics in Cornea
1 hour 30 minutes, 3:15 PM - 4:45 PM

Raymond M. Stein (Panelist)

Marie-Eve Légaré (Panelist)

Mahshad Darvish, McGill University (Moderator)

Setareh Ziai (Moderator)

Rohit Shetty, Keynote Speaker (Keynote speaker)

Francis Price, Keynote Speaker (Keynote speaker)

Neuro-ophthalmology I
1 hour 30 minutes, 3:15 PM - 4:45 PM

Danah H. Albreiki (Moderator)

Vivek Patel, Keynote Speaker (Keynote speaker)

Glaucoma Intervention: Current Dilemmas and Future Outlook
1 hour 30 minutes, 3:15 PM - 4:45 PM

Toby Chan (Moderator)

Lisa Gould (Moderator)

Michael Coote, Keynote Speaker (Keynote speaker)

Retina II
1 hour 30 minutes, 3:15 PM - 4:45 PM

Jason Noble (Moderator)

Sunir Garg (Keynote speaker)

Robert Gizicki (Moderator)

4:45 PM
4:45 PM
Virtual Exhibition Hall
45 minutes, 4:45 PM - 5:30 PM
5:30 PM
5:30 PM
CADTH Critical Appraisal
1 hour 30 minutes, 5:30 PM - 7:00 PM

Joanne Kim, CADTH (Speaker)

Brit Cooper-Jones (Speaker)

Glaucoma x Cataract
1 hour 30 minutes, 5:30 PM - 7:00 PM

Lisa Gould (Moderator)

Leon Herndon, Keynote Speaker (Keynote speaker)

Thomas Kohnen, Keynote Speaker (Keynote speaker)

Karolinne Rocha, Keynote Speaker (Keynote speaker)

Yuri McKee, Keynote Speaker (Keynote speaker)

Graham Barrett, Keynote Speaker (Keynote speaker)

Jit Gohill (Moderator)

Joshua C. Teichman (Moderator)

Jing Wang (Moderator)

Neuro-ophthalmology II
1 hour 30 minutes, 5:30 PM - 7:00 PM

Vivek Patel, Keynote Speaker (Keynote speaker)

Danah H. Albreiki (Moderator)

Community Ophthalmology: The World Beyond Academia
1 hour 30 minutes, 5:30 PM - 7:00 PM

Michael Nguyen (Moderator)

Majd Mustafa (Moderator)